ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

 

  1. Ενημερώνουμε τα μέλη μας πως η επόμενη δωρεάν ανοιχτή συνεδρία ψυχολογικής υποστήριξης θα γίνει την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18:30-20:30. Οι συνεδρίες μας γίνονται στα γραφεία μας, Μιχαλακοπούλου 104 & Ξενίας, Αθήνα, 115 28 (πλησίον στάσης μετρό Μέγαρο Μουσικής, έξοδος Αιγινήτειο Νοσοκομείο). Την ομάδα συντονίζει η Δρ. Κική Σύρμου, Ψυχολόγος, Σύμβουλος ψυχικής υγείας. Να μη λείψει κανείς!
  2. Η τηλεφωνική γραμμή του σωματείου μας παραμένει στη διάθεσή σας, για να μας μεταφέρετε τις σκέψεις σας, τις προτάσεις σας, τις ανησυχίες σας. Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για να σας ακούσουμε και να σας στηρίξουμε. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 – 7562375 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9.00 – 13.30 και 17.30 – 20.30.
  3. Ευχαριστούμε πολύ την επιστημονική ομάδα του Ιατρού Αναπαραγωγής DR VASILOPOULOS για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του σωματείου μας, να προσφέρει τη δυνατότητα στα μέλη μας, να συμμετέχουν σε διαδικασίες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής με μειωμένες τιμές συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην πραγματοποίηση του ονείρου τους. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας ο κλινικός εμβρυολόγος Dr Αργυρίου Αναστάσιος, θα προσφέρει δωρεάν συμβουλευτικές συνεδρίες προς τα μέλη του σωματείου.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress