ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 15-6

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΥΒΕΛΗ.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ, ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΥΒΕΛΗ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 15-6, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ NEW LIFE . MΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Η NEW LIFE ,KATANOΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΓΟΝΙΜΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ ΔΥΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Δ.ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΛΗ

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΥΒΕΛΗ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1995 , ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ,ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΣ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ NEW LIFE…

H NEW LIFE ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΙΑΤΡΙΚΩΣ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΜΕΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΣΑΣ .

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress