Εκείνος & Εκείνη, μαζί στη γονιμότητα

Το Σωματείο Υποστήριξης Γονιμότητας Κυβέλη και η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Embryolab, διοργανώνουν ανοιχτή Εκδήλωση Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης, με θέμα “Εκείνος & Εκείνη. Μαζί στη γονιμότητα“, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, στις 17.30, στο Makedonia Palace.

Διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, θα ενημερώσουν το κοινό για τη γονιμότητα και τη σημασία της πρόληψης αλλά και της σωστής διαχείρισης της. Θα παρουσιάσουν, με απλά λόγια, τις επιλογές που προσφέρει η επιστήμη στη γυναίκα και τον άνδρα του σήμερα, 40 χρόνια μετά την γέννηση του πρώτου παιδιού από εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο στο πλαίσιο της 3ης Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας Γονιμότητας, η οποία καθιερώθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Fertility Europe. Τη συγκεκριμένη εβδομάδα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη, με τη συμμετοχή ευρωπαϊκών σωματείων με κοινές δράσεις, οι οποίες στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τη γονιμότητα.

Στην Ευρώπη, ένα στα έξι ζευγάρια αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα γονιμότητας! Δεν είναι ταμπού. Ελάτε να το συζητήσουμε με τους ειδικούς: την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου από τις 17.30, στο MAKEDONIA PALACE .

Εκείνος & Εκείνη μαζί στη γονιμότητα εξώφυλλο

Εκείνος & Εκείνη μαζί στη γονιμότητα πρόσκληση

Εκείνος & Εκείνη μαζί στη γονιμότητα πρόγραμμα

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress