Εκδήλωση πληροφόρησης του κοινού από το Σωματείο Κυβέλη.

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Γονιμότητας το Σάββατο15/6 και ώρα 10.00-15.00, στην πλατεία Αριστοτέλους με Τσιμισκή, στην Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση πληροφόρησης του κοινού με την υποστήριξη της μονάδας Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Νew Life. Κατανοώντας τις οικονομικές αλλά και ψυχολογικές δυσκολίες των υπογόνιμων ζευγαριών η Νew Life θα προσφέρει μέσω της Κυβέλης δυο δωρεάν προσπάθειες εξωσωματικής στα ζευγάρια που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον και παραστούν στην εκδήλωση.

Λίγα λόγια για την Κυβέλη.

Το σωματείο Υποστήριξης Γονιμότητας Κυβέλη ιδρύθηκε το 1995 μετά από την ανάγκη ζευγαριών που αντιμετώπιζαν προβλήματα γονιμότητας να μοιραστούν τις αγωνίες και τους φόβους τους με τους επαγγελματίες του χώρου της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Λίγα λόγια για τη New Life.

Η New Life είναι μία μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής που προσφέρει τους πιο σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης της ανδρικής και γυναικείας υπογονιμότητας σε ένα φιλικό και διακριτικό περιβάλλον . Κύριο μας μέλημα είναι να συνδυάζουμε το επιστημονικό με το ανθρώπινο στοιχείο , σε κάθε βήμα της προσπάθειας σας.

Mετά Tιμής η Πρόεδρος κα Δ. Δρακοπούλου.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress