Πρόγραμμα υποστήριξης της Γονιμότητας στον νομό Δωδεκανήσων

από το Σωματείο ΚΥΒΕΛΗ                                                                       Αθήνα 16/10/2010     

Την διεξαγωγή προγράμματος που στηρίζει τη γονιμότητα στον νομό Δωδεκανήσων, ανέλαβε να υλοποιήσει το σωματείο ΚΥΒΕΛΗ με την επιστημονική συνεργασία του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης ΕΜΒΡΥΟΓΕΝΕΣΙΣ και την υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρίας MSD Hellas. Το πρόγραμμα προσφέρει 20 κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης σε ζευγάρια του Νομού Δωδεκανήσων, που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί. Τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια θα μπορούν να επικοινωνούν με το Σωματείο στο τηλέφωνο 210 7562375 κατά τις ώρες 09:00 – 13:30 και 18:00 – 20:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή για ολόκληρη τη χρονική περίοδο από 16/10/2010 έως 15/07/2011 , προκειμένου να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες ένταξής τους σε αυτό.

Αντιμετωπίζοντας με ιδιαίτερη ευαισθησία το θέμα της αναπαραγωγής και των οικονομικών αλλά και συναισθηματικών επιπτώσεων που αυτό συχνά επιφέρει, το πρόγραμμα γονιμότητας επικεντρώνεται στον νομό Δωδεκανήσων και ειδικότερα στα ακριτικά νησιά του νομού που δεν διαθέτουν τις απαραίτητες υποδομές εξωσωματικής γονιμοποίησης. Το πρόγραμμα στοχεύει να βοηθήσει τα ζευγάρια να δημιουργήσουν  οικογένεια και παράλληλα να τονώσει τις γεννήσεις σε αυτά τα νησιά.

Λίγα λόγια για το Σωματείο «ΚΥΒΕΛΗ»

Το Σωματείο Υποστήριξης Γονιμότητας «ΚΥΒΕΛΗ» ιδρύθηκε το 1995, μετά από επικοινωνία μηνών ανάμεσα σε υπογόνιμα ζευγάρια και επαγγελματίες του χώρου της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Ιδρύθηκε μετά από την ανάγκη ζευγαριών που αντιμετώπιζαν προβλήματα γονιμότητας να μοιραστούν τις αγωνίες και τους φόβους τους με ανθρώπους  που αντιμετώπιζαν το θέμα της υπογονιμότητας.

Σχετικά με την  ΕΜΒΡΥΟΓΕΝΕΣΗ

Η αποστολή και φιλοσοφία της Εμβρυογένεσης είναι να παρέχει στα υπογόνιμα ζευγάρια το μέγιστο του αποτελέσματος σύμφωνα με τα διεθνή ιατρικά δεδομένα, μέσα σε ένα ανθρώπινο και φιλικό περιβάλλον.

Για το σκοπό αυτό, επενδύει συνεχώς στην τέλεια υποδομή των εργαστηρίων της και στην κατάρτιση του επιστημονικού, νοσηλευτικού και διοικητικού της προσωπικού.

Σχετικά με την  MSD

Η MSD σήμερα έχει στόχο να βοηθάει τον κόσμο να είναι καλά.

H MSD λειτουργεί σε 140 χώρες και μέσα από την παροχή φαρμάκων, εμβολίων, βιολογικών θεραπειών, καταναλωτικών αλλά και κτηνιατρικών προϊόντων σκοπεύει να προσφέρει καινοτόμες λύσεις υγείας.

Επίσης η MSD δεσμεύεται να βελτιώνει και επιταχύνει την πρόσβαση στην υγειονομική φροντίδα μέσα από προγράμματα δωρεών και παροχής φαρμάκων στους ανθρώπους που τα χρειάζονται.

MSD. Be Well.  Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε το site  www.merck.com

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα γονιμότητας παρακαλώ επικοινωνήστε με την αντιπρόεδρο του Σωματείου Κυβέλη.

Μετα τιμής

Η Πρόεδρος Δήμητρα Δρακοπούλου

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress