Συνάντηση της ESHRE στο Ελσίνκι.

Στο Ελσίνκι της Φιλανδίας πραγματοποιήθηκε στις 2-6 Ιουλίου 2016 το 32ο συνέδριο της ESHRE , της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής και Εμβρυολογίας. Μεταξύ των 9.000 περίπου ειδικών στον τομέα της αναπαραγωγικής ιατρικής , από 80 και πλέον διαφορετικές χώρες , ήταν και το Σωματείο Υποστήριξης Γονιμότητας «Κυβέλη» , με την αντιπρόσωπο του κα Αλεξοπούλου Αφροδίτη.

Το συγκεκριμένο συνέδριο είναι η καλύτερη ευκαιρία για σωστή ενημέρωση των νέων εξελίξεων και μεθόδων στο τομέα της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Άλλωστε η ανταλλαγή γνώσης και εμπειρίας είναι το κλειδί για να έχουμε επιτυχία και αποτελέσματα στις προσπάθειες μας. Το θέμα της εξωσωματικής απασχολεί πολύ κόσμο παγκοσμίως και οι εξελίξεις είναι ταχύτατες και γίνονται όλο και καλύτερες για τα ζευγάρια.

Παράλληλα έγινε και η ετήσια συνάντηση του Fertility Europe  των Ευρωπαϊκών Σωματίων Υποστήριξης Γονιμότητας, στο οποίο παρευρέθηκαν εκπρόσωποι 14 χωρών. Κύριο θέμα συζήτησης μας ήταν η άσχημη νομοθεσία που διέπει την εξωσωματική γονιμοποίηση σε κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες και τρόποι δράσης του συλλογικού οργάνου Fertility Europe.

Επίσης αποφασίστηκε η καθιέρωση της ευρωπαϊκής εβδομάδας υπογονιμότητας, όπου η ημερομηνία θα είναι κοινή για όλες τις χώρες, με κοινό λογότυπο το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά γι’ αυτή την εκδήλωση, όπου η κάθε χώρα με το σωματείο της θα κάνει τις ανάλογες εκδηλώσεις.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες από το συνέδριο.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress